Výměna a vrácení zboží

 

Nenošené zboží zakoupené přes e-shop, se všemi původními cedulkami a ve 100% bezvadném stavu, můžete vrátit nebo vyměnit za jiné do 14ti dnů od převzetí (viz. článek 4 - Odstoupení od Smlouvy). Pokud se rozhodnete tak učinit, přečtěte si prosím následující instrukce.

Upřednostňuji vrácení zásilkovnou. Pokud máte poblíž pobočku, je to výhodné pro všechny strany, Vy nemusíte čekat na poště, a já nemusím riskovat, že mi to nedoručí a taktéž tam budu muset jít a čekat ve frontě.

Zboží klasicky zabalte, balík nemusíte nadepisovat adresou, ale pouze KÓDEM 97747103. Prosím, uveďte obsluze zásilkovny Vaše jméno, na které byla objednávka vytvořena. Cena této služby je 55 kč a bude Vám odečtena při vracení platby (netýká se výměny - výměna je zdarma). Na místě při podání nebudete platit nic. U větších balíků je cena 55 kč až 3x levnější než pošta.

- v případě zasílání poštou se ujistěte, že balík adresujete na prodejnu: Sugar Bat - prodejna, Jagellonská 1305/14, 13000 Praha 3. Zásilky budou převzaty i na adrese sídla firmy na Praze 9, ale může dojít k prodlevě ve zpracování až jeden týden. 

- pokud mi dáte vědět na e-mail info@sugarbat.cz, že budete zboží vracet poštou, a případně pošlete sledovací číslo zásilky, urychlíte tím celý proces, protože budu vědět, že zásilku mohu očekávat a případně se po ní shánět na poště. 

Pokud vracíte zboží kurýrem, ujistěte se, že je na obálce uveden telefonní kontakt: 773 553 213.

- v případě, že máte zájem o výměnu velikosti, dejte prosím vědět co nejdříve, abych pro Vás mohla dát zboží stranou. 

zboží zakoupené na prodejně můžete do 14ti dnů vyměnit za jiné po předložení účtenky. Pokud si za zboží nevyberete náhradu, dostanete poukaz v dané částce. 

 

Upozornění pro zákazníky nakupující na IČO: na tyto objednávky se nevztahuje spotřebitelská ochrana a možnost vrácení zboží do 14ti dnů. Po domluvě můžeme zboží vyměnit za jiné ve stejně nebo podobné hodnotě. 

 

Vzorový formulář pro odstoupení od smlouvy

Šárka Ash,

IČ: 176 941 08,

se sídlem: Litvínovská 594/16, Praha 9, 190 00,

adresa pro vracení a výměnu zboží: Sugar Bat - prodejna, Jagellonská 1305/14, 13000 Praha 3,

e-mail: info@sugarbat.cz

- Oznamuji/oznamujeme (*), že tímto odstupuji/odstupujeme (*) od smlouvy o nákupu tohoto zboží/ o poskytnutí těchto služeb (*):

Datum objednání/datum obdržení (*)

Adresa spotřebitele/spotřebitelů

Jméno a příjmení spotřebitele/spotřebitelů:

Datum:                                                                                                

Podpis spotřebitele/spotřebitelů:

(*) Nehodící se škrtněte nebo doplňte údaje